Салат з цілими мідіями та креветками

  • Вигляд
    4


20 хв.

2 порції

Головна особливість цього салату в тому, що мідії до нього йдуть у раковинах, а креветки – у панцирах. Можливо, це не так зручно, як очищені морепродукти. Але все окупає краса та дивовижний аромат готової страви.

складові

  • Креветки –
    500 г
  • Мідії –
    500 г
  • Помідори черрі –
    300 г
  • Рукола
    150 г
  • Салатний мікс –
    2 жмені
  • Лайм –
    1 штука
  • Молотий чорний перець
    0.5 ч. л.

Покроковий рецепт приготування

Закип’ятіть воду і відваріть мідії та креветки приблизно по 5 хвилин. Краще окремо один від одного.

Наріжте чері, додайте рукколу та салатний мікс.

Збризкайте все соком лайма. Поперчіть.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]